Iskola előkészítő

Évek óta problémaként van jelen az oktatási rendszerünkben, hogy nincs kellő átmenet az óvodából az iskolába. Sok óvodában önhibájukon kívül nincs elegendő idő azoknak a készségeknek és képességeknek az elegendő fejlesztésére melyek a sikeres iskolakezdéshez elengedhetetlenek.

Nincs fokozatosan fejlesztve a gyermekek teherbíró képessége sem. Ezért lehet az, hogy az első osztályos gyermek nem tudja figyelmét koncentrálni; az elvégzett feladatai hibásak.

Az iskola előkészítő foglalkozások célja,

hogy az 6-7 éves korú gyermeknek megkönnyítse az iskolakezdést. A heti 1X3 órás foglalkozások során különös gondot fordítunk a mentális, kommunikációs, kapcsolatteremtési és problémamegoldó képességek fejlesztésére. Az iskolai taneszközök megismerésére, különböző tanulási technikák elsajátítására. A foglalkozás harmadik órájában pedig a gyerekek logikai képességét fejlesztjük és lehetőségük van sakkot tanulni!

„Nem az a célunk, hogy gyermeke gyorsan megtanuljon írni és olvasni, hanem hogy elsajátítsa mindazokat a képességeket és készségeket, amelyekkel biztos alapokra fektetjük az iskolai tanulás folyamatát.”

További célunk, hogy gyermeke jövő nyárra biztosabban érzékelje a 45 percet, ismerje meg az iskolai szokásokat, 10-es számkörben sokféle műveletet végezzen (kisebb-nagyobb, relációs jelek, szomszédok, páros-páratlan fogalma, szöveges feladatok), logikai gondolkodása fejlődjön, évszakok, hónapok, napokkal tisztában legyen, helyes ceruzafogással az írást előkészítő jeleket megismerje és helyesen használja, ismerkedjen a nyomtatott betűkkel, meséket, verseket tanuljon, tudjon magáról beszélni, kommunikációs képessége fejlődjön, merjen kérdezni és tudja elmondani ha valamit nem ért, megismerje az iskolai szokásokat, gyakorolja a csoportmunkát.

Amennyiben idő közben bármilyen nehézség merülne föl, külön fejlesztőpedagógus áll rendelkezésünkre.

 

Várjuk gyermekét szeretettel a 2017-/18-os tanévben minden héten szerdán 14 órától a Misi Mókus Magánóvoda iskola előkészítő foglalkozásaira!

Érdeklődni az óvoda telefonszámán lehet: +36 30 419 4277

Bakırköy evden eve nakliyat Bakırköy nakliyat Bakırköy nakliye Tuzla evden eve nakliyat Tuzla nakliyat Pendik evden eve nakliyat Pendik nakliyat Maltepe evden eve nakliyat Ataşehir evden eve nakliyat Beykoz evden eve nakliyat Acıbadem evden eve nakliyat Bahçeşehir evden eve nakliyat Evden eve nakliyat nakliyat İstanbul evden eve nakliyat Şehirler arası nakliyat Eşya Depolama Çekmeköy nakliyat Eşya depolama Bahçeşehir evden eve nakliyat Sancaktepe evden eve nakliyat Esenler evden eve nakliyat Göztepe evden eve nakliyat Bakırköy evden eve nakliyat Bakırköy nakliyat Esenler nakliyat Esenler Evden Eve Nakliyat Şişli evden eve nakliyat Başakşehir evden eve nakliyat Maltepe evden eve nakliyat Maltepe evden eve nakliyat